Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

License to kill (Who am I? Episodes VI, VII and VIII)

Ευθύς εξαρχής με το καλημέρα του συγκεκριμένου blog πολύς on line χρόνος και πολύ ηλεκτρονικό μελάνι αναλώθηκαν στην προσπάθεια χρωματισμού, κατηγοριοποίησης και απαξίωσης της υπογράφουσας. "Τα έβαλες με το ΕΣΥ", "έχεις πρόβλημα με το Πανεπιστήμιο", "κυνηγάς το τάδε ή το δείνα ιδιωτικό", "προωθείς το σύζυγό σου" (αυτό κι αν ήταν παπαριά τζουτζουκοστρουμφάκι μου) και άλλα παρόμοια.
Παράλληλα υπήρξε και η άλλη τακτική επίθεσης - "τα ξέρουμε αυτά", "όλοι τα παίρνουν", "και τι έγινε που τα γράφεις" κλπ κλπ.
Μετά από ικανό αριθμό αναρτήσεων νομίζω ότι το στίγμα έχει δοθεί. Δεν επιτίθεμαι σε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί/θεσμό/προσωπικό αντίπαλο. Ξεφωνίζω τις πλέον ακραίες εκφάνσεις απανθρωπιάς, διαπλοκής, καταστρατήγησης αρχών και παρανομίας , οι οποίες, δυστυχώς, αποτελούν πλέον κοινό τόπο στο επάγγελμά μας. Η μίζα αυτή καθ εαυτή, όπως έχω σχολιάσει και παλιότερα, αποτελεί ήσσον συστατικό της όλης ιστορίας και είναι απλά το medium συνδιαλλαγής όλων αυτών των αλητών. Ίσως θα έπρεπε να μετονομάσουμε το blog σε "Αλητεία της καρδιάς" - είναι κι αυτή μία σκέψη.

Η παραπάνω εισαγωγή, φρονώ, ότι είναι η πλέον κατάλληλη για τα ανδρείκελα με τα οποία θα ασχοληθούμε σήμερα. Είναι τρεις μεγα-αλήτες οι οποίοι για ένα διάστημα συνυπήρξαν επαγγελματικά, προτού τραβήξει ο καθένας το δικό του (ματωμένο) δρόμο.

Το πρώτο παλικάρι (τρόπος του λέγειν) ευτύχησε να έχει μπαμπά γιατρό. Με όλο το σεβασμό προς τους αποδημήσαντες θα αναφερθούν κάποια στοιχεία όχι προς βεβήλωση της μνήμης του μπαμπά αλλά προς ολοκλήρωση της εικόνας του γιου. Ο μπαμπάς λοιπόν εξουσίαζε τον εργασιακό χώρο του αγαθοεργού βουλευτή. Το καθηγητιλίκι φυσικά ήταν δεδομένο. Δεδομένη ήταν και η διαπλοκή, τα χρυσά εκείνα χρόνια που ο έχων τη σφραγίδα κανόνιζε τη μεταφορά των καρδιοπαθών στη Γηραιά Αλβιόνα. London και Leicester είχαν την εύνοιά του και όλα ήταν καλά. Φυσικό ήταν ότι και ο γιος (το παλικάρι) θα γινόταν γιατρός και μάλιστα καρδιολόγος όπως και ο μπαμπάς. Αφού λοιπόν υλοποιήθηκαν τα αυτονόητα ο μπαμπάς, διορατικός ων, έστειλε το παλλικάρι (λέμε τώρα) στα εξωτερικά να μάθει να φουσκώνει μπαλονάκια. Έλα όμως που ο μικρός δεν τάπαιρνε "τα γράμματα" και ήταν στην καλύτερη περίπτωση ένας άχρηστος σκράπας. Στη χώρα όμως που γέννησε τη δημοκρατία το κληρονομικό δικαίωμα τού έδωσε τη θέση στο ΙΚΑ και την άδεια μεταφοράς των κρεάτων από την Αρετσού στη χλίδα. Εκεί λοιπόν ζωνόταν τα μολύβια και "καθετηρίαζε". Ως εδώ τίποτε το αξιοσημείωτο - μια ακόμη τυπική νεοελληνική ιστορία επιτυχίας. Το έγκλημα όμως συνετελείτο απο εκεί και πέρα. Στην καλύτερη περίπτωση απλά κάρφωνε "μερικά stents" σε εικοσάρες και τριαντάρες βλάβες. Δυστυχώς όμως η ανικανότητά του ήταν τόση που (παρά τη βοήθεια των άλλων λαμογιών - συνεργατών) ΦΥΤΕΥΕ ανθρώπους (αν η λέξη δεν σας αρέσει και αν βρίσκετε το ύφος αισχρό σας προτείνω να αλλάξετε κανάλι και να παρακολουθήσετε κάτι πιό εύπεπτο - κάποια πράγματα δεν ωραιοποιούνται)! Συχνά πυκνά ξέσκιζε τα αγγεία, βούλωνε τα στεφανιαία, τραβούσε τις κοιλιακές μαρμαρυγές και έτρεχαν οι υποτακτικοί του οι καρδιοχειρουργοί να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα. Δεν προλάβαιναν όμως και δεν μπορούσαν πάντα να γλυτώσουν τους άτυχους ανθρώπους (με συγχωρείτε, το εμπόρευμα ήθελα να πω). Πρέπει πραγματικά να είσαι ιδαίτερα ανίκανος για να ΜΠΟΞΑΡΕΙΣ τρεις ανθρώπους σε 15 μέρες (στεφανιογραφίες ρουτίνας - αγγειοπλαστικές) το παλικάρι όμως το κατάφερε και αυτό. Όταν μάλιστα ένας από αυτούς είναι μόλις 35 χρονών τότε πρέπει να είσαι πραγματικά ανάλγητος προκειμένου να συνεχίσεις το θεάρεστο έργο σου (και μην ακούσω τίποτε "αγανακτισμένες" διαμαρτυρίες - είναι όλα καταγεγραμμένα γεγονότα).
Κάποια στιγμή η συνεργασία με το άλλο (βλ. παρακάτω) λαμόγιο σταμάτησε, ο μπαμπάς εξέλιπε και το παλικάρι άνοιξε καινούργιους ορίζοντες. Τα έφτιαξε για λίγο (ξέρετε εσείς, αυτές οι ξεπέτες) με τον Stentiano (αυτό το βράχο ηθικής, την επι γης ενσάρκωση των guidelines - δηλαδή stent stent stent stent stent stent). Το ειδύλλιο δεν καρποφόρησε όμως. Φημολογείται ότι η χλίδα δεν ενέκρινε κονδύλιο για δεύτερο σετ extra small μολυβιών και έτσι τα παιδιά δεν βολεύονταν... Άλλοι πάλι (κακοί) λένε ότι ο Στεντιάνος δεν άντεχε το γεγονός ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια στην Ολλανδία δεν μπορούσε να "βγάλει" το ίδιο καλά αυτό το μαστουρωμένο - αποχαυνωμένο - "anybody home?" προσωπείο που το παλικάρι βγάζει από φυσικού του και έτσι τον παράτησε.
Πήρε λοιπόν την ανηφόρα ο παλίκαρος και πήγε στην Αγία Κλινική. Είχε βλέπεις το κουμπαριό με τον Πατέρα (βοήθειά μας) της Αγίας Τριάδος. Πέρασε, δεν ξέρω με ποιόν τρόπο, τις συμπληγάδες του κλειδοκράτορα και οργανώθηκε με τον κουμπάρο, όντες και οι δυο devout christians. Ξέρετε αυτοί οι "πραγματικοί χριστιανοί" είναι μια ιδιαίτερη συνομοταξία. Αυτός ο σταυρός "από τρίχα σε τρίχα" δημιουργεί πολύ ισχυρούς και υγιείς δεσμούς. Ο Πατήρ βέβαια ήταν πιο έξυπνος από τους "χλιδάτους". Άφησε τον κουμπάρο να δουλέψει εκεί αλλά απαίτησε να τον επιβλέπει και ουσιαστικά να του φουσκώνει τα μπαλόνια "το νινί".
Κι αυτό όμως δεν πολυδούλεψε και εσχάτως το παλικάρι βολοδέρνει δεξιά και αριστερά ετοιμάζοντας, ίσως, το επόμενο χτύπημά του.

Ο δεύτερος αλήτης είναι άλλης κοπής. Σοβαρό ύφος, καλούτσικο μπόι, χαμηλόφωνος, ντροπαλός θα έλεγες, γυαλάκι, γενικά ένα σύνολο ευπαρουσίαστο.
Έχει τη θέση του στο ΙΚΑ κάπου εκεί κοντά στο σπίτι του Κεμάλ. Καλά δικτυωμένος με την επαρχία και άριστα εκμεταλλευόμενος το τσαρδάκι του έστελνε τα θύματα στη χλίδα. Εκεί έκανε (γιά τους τύπους) κανα δυό εγχύσεις στα στεφανιαία προτού καρφώσει το ατσάλι του στις εικοσάρες - μην πονηρεύεστε μιλάμε για στεντάκια σε ΄"βλάβες" 20 και 30%. Αν googlarete τον όρο "αλλοίωση παρυφής" θα δείτε τη φωτογραφία του. Πρέπει να αποτελεί αξεπέραστο ρεκόρ ο αριθμός των θυμάτων του που έφυγαν σιδερωμένοι έχοντας στην ουσία φυσιολογικά στεφανιαία. Ταυτόχρονα αποτελεί και μεγάλη επιτυχία των ελεγκτικών μηχανισμών που έχουν εγκρίνει όλες αυτές τις εγκληματικές του ενέργειες. Προς τιμήν του βέβαια ότι όλο αυτό το μέταλλο που χρέωνε στα ταμεία το χρησιμοποιούσε όντως και δεν το έπαιζε "Κουβανέζος" όπως το καλοπαίδι ο στρατιωτικός βιβλιαράκιας στη διπλανή αίθουσα.
Πρόσφατα και για άγνωστους σε μένα λόγους μετακόμισε στο παραθαλάσσιο κοτέτσι όπου συνεχίζει το επιστημονικό του έργο. Η αξία του είναι διαχρονική και οι εκεί ανταγωνιστές του αναρωτιούνται πως καταφέρνει και παρακάμπτει την διευθύντρια - κέρβερο επί των υλικών και βάζει αυτά που γουστάρει.
Σε αντίθεση με το προηγούμενο παλικάρι παραμένει παντρεμένος, αντί για Carrera 4S καβαλάει Cayenne GTS, και αντί για ορφάνια αυτός βιώνει ακόμη τη θαλπωρή, την αγάπη και την προστασία του "μπαμπά" Τσίτουρα (του αδιάβλητου πρώην υπουργού).

Ο τρίτος αλητάμπουρας είναι πραγματικά το κάτι άλλο. Αν δεν τον γνωρίσεις από κοντά δεν μπορείς να τον φανταστείς. Μια δίκαιη ίσως περιγραφή θα ήταν η παρακάτω. Σκυλάς που έφυγε από τη νυχτερινή του δουλειά, ντύθηκε λίγο καλύτερα, δε βελτίωσε καθόλου τους τρόπους του (αν του δώσεις ποτέ χειραψία πιάσε το αριστερό χέρι - το δεξί ξύνει μόνιμα τα καρύδια του), διατήρησε τον αισχρό τρόπο ομιλίας (ένταση και περιεχόμενο) και αποφάσισε να ασχοληθεί με το λειτούργημα της ιατρικής.
Από φοιτητής ακόμη εξέταζε και χρέωνε αρρώστους. Σαν ειδικευόμενος είχε ήδη καθιερωθεί στο κύκλωμα του human trafficking, όταν δε πήρε τον τίτλο ειδικότητας ξεδίπλωσε το ταλέντο του. Έστησε το μαγαζί στις παρυφές του Ολύμπου και από εκεί οργάνωνε τις διήμερες (μια διανυκτέρευση) εκδρομές στη χλίδα. Κατά καιρούς συνεργάστηκε με το παλικάρι νούμερο ένα αλλά δεν απαξίωσε και τους Cayennatous  καθετηριαστές - τόσο τον προαναφερόμενο όσο και τον κολλητό του Παλαιόφυτου από την πόλη του ΠΠΠ  (Πουράτος Πρόεδρος ΠΑΕ).
Το γνώρισμά του; Απόλυτη έλλειψη γνώσης, εμπειρίας και εκπαίδευσης συνδυασμένη με απύθμενο θράσος, αλητεία, ψευτομαγκιά και νεοελληνικό νταηλίκι. Φημολογείται ότι είναι ο μόνος που εξεδιώχθη στην ιστορία της χλίδας - αυτό λέει πολλά!

Αυτά είναι λοιπόν τα τρία παλικάρια μας για σήμερα.
Ο καθένας από αυτούς και μια διαφορετική ιστορία επιτυχίας.
Ο καθένας από αυτούς και μια τεράστια γροθιά στο στομάχι αυτού που κάποιος θα όριζε ως υγιή άσκηση επαγγέλματος (αφήνω το λειτούργημα κατά μέρος).
Ο καθένας από αυτούς χωριστά και όλοι μαζί σαν "ομάδα" υπεύθυνοι για άγρια, ανελέητη, σιχαμερή, εγκληματική ασέλγεια σε βάρος συνανθρώπων μας.

Ξέρω, ξέρω...
Τώρα τα ανακάλυψα; Και τι έγινε, όλοι τα παίρνουν. Γιατί δε γράφω για τους μισθούς μας; Γιατί τα έβαλα τώρα με ΙΚΑτζήδες και ιδιώτες;
Αν αυτές είναι οι σκέψεις που γεννιούνται μέσα σας όταν διαβάζετε τα παραπάνω, τότε, σας παρακαλώ πολύ, μην ξαναμπείτε στο blog - απλά ανεβάζετε την επισκεψιμότητα.

Άντε γεια!


eirkol@gmail.com

67 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πωπωπω τι διαβαζω πρωι πρωι και με την τσιμπλα στο ματι!
Αυτη τη δοση το εχεις χοντρυνει κι αλλο miza. Δε με χαλαει καθολου, ελπιζω ομως οτι αυτα που γραφεις μπορεις και να τα τεκμηριωσεις.
Και μια παρατηρηση. Δεν ολοκληρωσες το αρθρο σου και δεν μας ειπες τι οδηγαει ο τριτος ο μαγκας

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με τη ψηφοφορια για τα ποσοστά μίζας των καρδιοχειρουργών έχω μια απορία miza vigilante:για ποιό λόγο την ψηφοφορία την έκλεισες πρόωρα? Πιθανόν να βόλευαν το παρεάκι σου (Γερμανό γαμιά - Όνομαν και πράμαν). Θέλω όμως να σου πω πως με αυτού του είδους τις ψηφοφορίες δίνεις δυνατότητα στον κάθε κομπλεξικό να ρίχνει ψήφους στον υποτιθέμενο ανταγωνιστή του προς μείωση της δημοτικότητάς του. Κούνια που τους κούναγε. Πιστεύεις πως υπάρχει έστω και ένας ιδιώτης καρδιοχειρουργός (ακόμη και Γερμανός γαμιάς[όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι]που να διανοηθεί να αποδώσει λιγότερο από 50% στον νταβαντζή του? Ας είμαστε ρεαλιστές και αν θέλετε ποτέ μαλάκες καρδιοχειρουργοί να δουλεύετε με αξιοπρέπεια και όχι σαν πουτάνες αρχίστε να δίνετε και τίποτε σημαδεμένα χαρτονομίσματα και κάντε μετά και καμιά καταγγελία στον Διώτη γιατί αλλιώς μια ζωή θα δουλεύετε για τα κατασκευάσματα αυτά με την ιδιότητα του ιατρού-καρδιολόγου(πλην φωτεινών εξαιρέσεων).Καληνύχτα

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την φορά έχεις 100% δίκιο και για τους τρεις....Νομίζω όμως οτι ο τρίτος είναι ο χειρότερος από όλους...

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται στην πιάτσα ότι την θέση του κοντού στο "μποξάρισμα" ασθενών την διεκδικεί τελευταία με αξιώσεις ο Χοντρο-Χουρμούζης... Αληθεύει;

Ανώνυμος είπε...

Συμπλήρωση στο ανωτέρω σχόλιο / ρητορική ερώτηση: αληθεύει όχι μόνο για το μποξάρισμα, αλλά και για το πρωτάθλημα μίζας, που είναι και το ζητούμενο του blog. Αν και κόπτεται περί του αντιθέτου, ο Χοντρο – Χουρμούζης μπήκε δυναμικά και σε αυτό: «πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Όταν έχεις παρτίδες με τον Ψυρρόπουλο, τον πιο διεφθαρμένο διευθυντή του Βόρειου Μιζιστάν, που ξεζούμισε τον ηλίθιο φίλο του στα μπλέ φωτάκια ( και τον όμιλο εταιρειών φυσικά) και τώρα αναζητά νέους αιμοδότες που δουλεύουν …αφιλοκερδώς (πάρτα όλα) γιατί τους «ενδιαφέρει η επιστήμη»…ή με τον Τσούνο ομοίου βεληνεκούς λαμόγιο, αλλά εξίσου προσεκτικό (αν και τελευταία εμφανίζεται στα ιδιωτικά), … τότε δεν χρειάζεται ψηφοφορία αγαπητή vigilante για να βγάλεις τον μιζο-πρωταθλητή…
Συγχαρητήρια, σωστά και δίκαια, διάνα έπεσες με τους τρείς αλήτες, αλλά εμβάθυνε και γι αυτούς που σου γράφω και εκεί να δείς λαμογιά…

Ανώνυμος είπε...

Τον Χοντρ-άκη εννοοείτε ρε παιδιά? Πολύ ύφος και επιστήμη! Δικαιολογημένα, απο μαθητής του serial killer στο σανατόριο, τσιράκι του Στεντιάνου και μετέπειτα του βιβλιαριάκια! PhD μετά από 8 ολόκληρους μήνες εκπαίδευση στην χώρα της παπαρούνας = φωτοκόπια 5 εργασιών όπου είσαι το δέκατο όνομα, συρραφή και αποστολή στους νταβατζήδες (μεταξύ τους και Παλαιόφυτος εκ Καβάλας)για ρεκλάμα. Κουμπαριές με καρδιολόγους και μόνον κλπ. Κολοσσός? εγώ θα έλεγα Μπουχέσας!

miza vigilante είπε...

Θα προσπαθήσω να απαντήσω στα σχόλια με τη σειρά που ήρθαν. Πρώτα απ΄όλα για το δεύτερο σχολιαστή: Σου πήρε τρεις ημέρες φίλε μου, αλλά δεν άντεξες – προδόθηκες!
Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά

1 Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι τώρα έχω παρεάκι και στη χλίδα και μάλιστα τους καρδιοχειρουργούς (μπρρρ)! Βλέπω ότι δεν συμπεριλαμβάνεις στους κολλητούς μου και τον Αλέξιο σε αντίθεση με προηγούμενο ‘εισαγγελέα’ που με είχε κατηγορήσει (αδίκως βέβαια) ότι είμαι ο Αλέξιος! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ανάλογα με το τι πονάει τον καθένα βγαίνει και η ετυμηγορία σχετικά με την ταυτότητά μου, τις παρέες μου, τα κίνητρά μου και τα σχετικά.

2 Δεν πιστεύω – ΞΕΡΩ ότι κανένας καρδιοχειρουργός δεν δίνει κάτω από 50%. Πολλοί μάλιστα εσχάτως έχουν ανεβεί και στα 70-80% και υπάρχουν καναδύο καλόπαιδα που το πάνε all the way. Γιατί μου κάνεις μια τόσο αφελή ερώτηση, δεν καταλαβαίνω!

3 Τα περί ηθικής υπόστασης και αξιοπρέπειας των καρδιοχειρουργών τα έχω καταθέσει ήδη (βλ. ‘Περί πορνείας δοκίμιον’). Οπότε και πάλι δεν καταλαβαίνω σε τι αποσκοπεί η τοποθέτησή σου.

4 Και ερχόμαστε τώρα στο ‘αποτέλεσμα’ της ‘ψηφοφορίας’ που είναι και ο major νταλκάς σου. Αναρωτιέσαι γιατί τη σταμάτησα. Μετά από μια αρχική σχετικά ομαλή εισροή ψήφων παρατήρησα ένα ενδιαφέρον όσο και αναμενόμενο φαινόμενο. Κάποιος(οι) άρχισαν να βομβαρδίζουν με πολλαπλές ψήφους το συγκεκριμένο ερώτημα (είμαι βέβαια ότι δεν γνωρίζεις απολύτως τίποτε γι αυτό…). Χωρίς να ζοριστώ ιδιαίτερα ‘ταυτοποίησα’ τρεις ‘πηγές’ . Κάποιος χρησιμοποιούσε έναν υπολογιστή με rotating IP, ένα δεύτερο άτομο μπαινόβγαινε και χρησιμοποιούσε 10 διαφορετικούς browsers και ένα τρίτο παλικάρι χρησιμοποιούσε τα τερματικά ενός δημοσίου ευαγούς ιδρύματος, όλοι για να ρίξουν πολλαπλές ψήφους. Ένας χτυπούσε αλύπητα τον τζιτζιφρίγκο καθηγητή, ένας άλλος έριχνε μονοκούκι στον ψηλό άγριο και ο τελευταίος χτυπούσε Μπισμπιρίκο και Αλέξιο. Αυτό που έκανα πρώτα απ΄όλα ήταν να κρατήσω τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας ως είχαν πριν ξεκινήσει αυτή η κυβερνοεπίθεση και να τα σώσω χωριστά για κατοπινή χρήση. Στη συνέχεια τους (σας?) άφησα να το τραβήξετε για λίγο έως ότου το κοντέρ έγραψε 898 ψήφους και τότε αφού είχα πετύχει και τους δυο σκοπούς μου το διέκοψα. Τι εννοώ; Ένα ότι είχα μια αρχική και σχετικά αντιπροσωπευτική ψηφοφορία (που με εξαίρεση τη ΄δημοτικότητα’ του Αλέξιου και τη χαμηλή ψηφοφορία του όνομαν και πράμαν δεν με εξέπληξε – και αυτά τα κατέθεσα γραπτά πολύ νωρίς στην πορεία έτσι ώστε τώρα να βρίσκονται στο χώρο των σχολίων ως αδιάψευστες μαρτυρίες) και δεύτερον ότι άφησα τα μεταξύ σας πάθη να φουντώσουν έτσι ώστε να γελοιοποιηθείτε ακόμη περισσότερο! Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη τετράδα δεν διαφέρει και στην αρχική ψηφοφορία (εκτός από εσωτερικές αλλαγές θέσεων) απλά η διαφορά από τους υπόλοιπους δεν είναι τόσο χαώδης – αυτά όμως θα συζητηθούν άλλη φορά. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην ψηφοφορία για τον αγαπημένο σταρ του blog σε μικρότερη όμως έκταση.

Ο λόγος που ξοδεύω τόσο χρόνο στην απάντησή μου δεν είναι για να καλύψω εσένα αλλά για να εξηγήσω στους υγιείς αναγνώστες του blog το τι παίζει και να τεκμηριώσω στο μέτρο του δυνατού τις τοποθετήσεις μου.
Τώρα, αντίστοιχα θα μπορούσες ίσως κι εσύ να μας πεις σε τι οφείλεται αυτός ο δυσανάλογα έντονος εκνευρισμός σου; Είναι το αίσθημά σου περί δικαίου που τραυματίζεται ή μήπως κάποιος προστατευόμενός σου; Αν είναι το πρώτο, χαίρομαι που έχουμε ανάμεσά μας έναν ακόμη ευαίσθητο και τίμιο άνθρωπο. Αν πάλι είναι το δεύτερο δε νομίζω ότι σκοράρεις πόντους για τον προστατευόμενό σου με το να μου δίνεις πάτημα για να αναδείξω το ζήτημα ακόμη περισσότερο.
Τέλος την καληνύχτα σου δεν την κατάλαβα. Αν μας λες με τον τρόπο αυτό ότι δεν θα ξανασχοληθείς με την αφεντιά μας χαίρομαι ιδιαιτέρως – το blog μπορεί και χωρίς εσένα. Αν πάλι είναι γιατί είσαι μπερδεμένος, βαθιά νυχτωμένος και, ίσως, ζορισμένος, τι να πω – πρόβλημά σου!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑποιοι
ΚΑρδιολόγοι
ΚΑι
ΚΑρδιοχειρουργοί
ΚΑνουν τις
ΚΑτινίτσες!

ΚΑΚΑρίσματα!

miza vigilante είπε...

Βαθύ
Εσωτερικό
Μεστό

σχόλιο, πλήρες μηνυμάτων

θα ήθελες ίσως να μας το εξηγήσεις καλύτερα?

και μιας και έχεις τη συγκεκριμένη άποψη δεν ξεκινάς εσύ το χορό των ανδρείων λέγοντάς μας το όνομά σου?

Ανώνυμος είπε...

Κάπως αγχωμένη φάνηκες miza vigilante αφού αφιέρωσες πολύ δικαιολογία στο δεύτερο σχολιαστή τη στιγμή μάλιστα που θα απαντούσες και στα άλλα σχόλια και δεν το έκανες.Μεταξύ μας η δικαιολογία σου για το κλείσιμο της ψηφοφορίας πρίν τη λήξη της ημερομηνίας της στους...898 ψήφους και όχι στους...2898 δεν πείθει ιδιαίτερα. Μάλλον αντιλήφθηκες ότι μέσω της ψηφοφορίας άρχισες να φανερώνεις μυστικά σου οπότε λές ας τελειώνουμε. Ωραία πάντως η τελευταία σου ανάρτηση.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή Ειρήνη!
Χρόνια πολλά και για τη γιορτή σου!
Θέλω να δηλώσω εκμεταλλευόμενος το βήμα που με δίνεται μέσω του blog, ότι στη Θεσσαλονίκη υπάρχει υγιής ιατρικός κόσμος που αγωνιά για το αύριο.
Δε είναι όλοι τους του βεληνεκούς αυτών της τελευταίας ανάρτησης.
Πολλές φορές όμως η φωνή του υγιούς ιατρικού κόσμου φιμώνεται.
Αλήθεια με ποιά κριτήρια καθορίζονται αυτοί που θα προβληθούν στα fora της ΚΧ ή ΚΛ Θεσσαλονίκης?
Α ρε κοσμάκη....σε έχουν που σε έχουν στα ράντζα, σε έχουν που σε έχουν πέντε εργαστήρια όλα και όλα σε όλη τη Θεσσαλονίκη,
δεν σε αφήνουν να απολαύσεις στα Ηippokrateia fora τους τα παιδιά που εσύ έστειλες με τα λεφτά σου στα ξένα.
Tέλος πάντων! Ας είναι καλά!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
GB

Ανώνυμος είπε...

Αυτα που γινονται στην ΘΕΣ ειναι πταισματα με αυτα της Αθηνας εκει καποιοι καρδιολογοι δεν εχουν καν πτυχιο Ιατρικης αν μας σωσει ο γιος του φιλου του Κοσκωτα που επαιρνε τα λεφτα στα pampers εχει καλως πρωθυπουργος ων, μην παραμυθιαζεστε ολοι δυνητικα απατεωνες και λαμογια ειμαστε τη στιγμη που δεν εφαρμοζονται οι νομοι εκει ειναι το προβλημα.

Ανώνυμος είπε...

Εγω προσωπικα vigilante ειμαι σιγουρος οτι εισαι τακιμι ΟΛΩΝ οσοι δεν αναφερθηκαν, κοντρα σε ΟΛΟΥΣ οσοι εμφανιστηκαν στο μπλογκ σου.
Αυτο στο λεω με πασα βεβαιοτητα. Οι μισοι εδω μεσα σε αποκαλουν δακτυλο και προβοκατορα και οι υπολοιποι αναρωτιουνται προς τι η φασαρια αφου ολοι τα ιδια κανουν.
Οταν εχεις να κανεις με μια τετοια σκατοφαρα οπως η δικια μας νομιζω οτι τζαμπα ξοδευεις χρονο και προσπαθεια.
Αν εσυ τη βρισκεις ετσι μπραβο σου. Εγω θα συνεχισω να ριχνω τις ματιες μου, οχι μονο για να δω τα δικα σου αλλα και για να απολαμβανω τη βλακεια των συνομοσιολογων

Ανώνυμος είπε...

Τους πρώτους δυο τους κατάλαβα.
Ο τρίτος (Κατερίνη?) ποιος είναι?
Πάντως δεν έχω δει κανένα να αντιδρά υπέρ αυτής της τριπλέτας.

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφή από Wikipedia:
<>.
Πολύ ενδιαφέρον το επίθετό σου Ειρήνη. Ένας φίλος σου από τα παλιά.

Ανώνυμος είπε...

Αντιγραφή από Wikipedia:
<>.
Ενδιαφέρον.....

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας του πρώτου μήπως ήταν υφηγητης και όχι καθηγητής;

Ανώνυμος είπε...

Ολοι καθηγητάδες είναι τη σήμερον ημέρα φίλε μου...

Ανώνυμος είπε...

Ακούγεται στην πιάτσα ότι την θέση του κοντού στο "μποξάρισμα" ασθενών την διεκδικεί τελευταία με αξιώσεις ο Χοντρο-Χουρμούζης... Αληθεύει;

Συμπλήρωση στο ανωτέρω σχόλιο / ρητορική ερώτηση: αληθεύει όχι μόνο για το μποξάρισμα, αλλά και για το πρωτάθλημα μίζας, που είναι και το ζητούμενο του blog. Αν και κόπτεται περί του αντιθέτου, ο Χοντρο – Χουρμούζης μπήκε δυναμικά και σε αυτό: «πες μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Όταν έχεις παρτίδες με τον Ψυρρόπουλο, τον πιο διεφθαρμένο διευθυντή του Βόρειου Μιζιστάν, που ξεζούμισε τον ηλίθιο φίλο του στα μπλέ φωτάκια ( και τον όμιλο εταιρειών φυσικά) και τώρα αναζητά νέους αιμοδότες που δουλεύουν …αφιλοκερδώς (πάρτα όλα) γιατί τους «ενδιαφέρει η επιστήμη»…ή με τον Τσούνο ομοίου βεληνεκούς λαμόγιο, αλλά εξίσου προσεκτικό (αν και τελευταία εμφανίζεται στα ιδιωτικά), … τότε δεν χρειάζεται ψηφοφορία αγαπητή vigilante για να βγάλεις τον μιζο-πρωταθλητή…
Συγχαρητήρια, σωστά και δίκαια, διάνα έπεσες με τους τρείς αλήτες, αλλά εμβάθυνε και γι αυτούς που σου γράφω και εκεί να δείς λαμογιά…

Τον Χοντρ-άκη εννοοείτε ρε παιδιά? Πολύ ύφος και επιστήμη! Δικαιολογημένα, απο μαθητής του serial killer στο σανατόριο, τσιράκι του Στεντιάνου και μετέπειτα του βιβλιαριάκια! PhD μετά από 8 ολόκληρους μήνες εκπαίδευση στην χώρα της παπαρούνας = φωτοκόπια 5 εργασιών όπου είσαι το δέκατο όνομα, συρραφή και αποστολή στους νταβατζήδες (μεταξύ τους και Παλαιόφυτος εκ Καβάλας)για ρεκλάμα. Κουμπαριές με καρδιολόγους και μόνον κλπ. Κολοσσός? εγώ θα έλεγα Μπουχέσας!

miza vigilante είπε...

Απαντάς σε κάποια "κατηγορία" που εκτοξεύεται = προσπαθείς να δικαιολογηθείς
Δεν απαντάς = αποστομώθηκες, δεν έχεις τι να πεις
Εξηγείς λεπτομερώς = αγχώθηκες και προσπαθείς να καλυφθείς
Δεν απάντησες άμεσα σε όλα τα σχόλια = επιλέγεις, καλύπτεις, ευνοείς

Όπως έχω, μέχρι αηδίας, ξαναπεί,αυτή η μάχη δεν κερδίζεται. Ο κάθε διαπλεκόμενος βλέπει συνομωσίες ακόμη και στον καφέ του.
Συγγνώμη αν δεν ασχολήθηκα με όλα τα αρχικά σχόλια άμεσα - δεν ήξερα ότι κάποιοι κρέμονται από τα "χείλη" μου...
Έτσι όπως εξελίσσονται όμως τα πράγματα χαίρομαι κιόλας που δεν το έκανα. Το λόγο θα τον καταλάβετε αν ανατρέξετε στα προηγούμενα σχόλια και τα διαβάσετε. Πολλές φορές ο αυτοεξευτελισμός μιας κάστας και ενός συναφιού είναι πολύ πιο αποτελεσματικός από οποιαδήποτε εξωτερική επέμβαση.

Για τον (εκτός αναρτήσεως) τώρα καρδιολόγο στον οποίο αναφέρονται τα "κατηγορώ" θα πω τα εξής
1 δεν τον γνωρίζω προσωπικά, οι πληροφορίες μου όμως λένε ότι πρόκειται περί πολύ "δύσκολου" ατόμου
2 στο δικό μου ραντάρ της μίζας και της διαφθοράς δεν χτύπησε κανένα μεγάλο μπλιπ. Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτε - δεν είμαι δα και το ληξιαρχείο των λαμογιών.
3 αν γνωρίζετε και ό,τι γνωρίζετε στείλτε το μου - έχω βαρεθεί να το λέω!
4 δεν ξέρω και δεν μπορώ να κρίνω το επιστημονικό του υπόβαθρο - γιατί όμως όλοι εσείς "κύριοι" δεν έχετε τόσα χρόνια τώρα καθιερώσει κάποιο σύστημα αξιολόγησης πιστοποίησης και ελέγχου για εσάς τους ίδιους; Το ίδιο ερώτημα ισχύει και για τους καρδιοχειρουργούς φυσικά! Η απάντηση (για τους λίγους που δεν ξέρουν) είναι απλή: τόσα χρόνια δεν προλαβαίνατε να συσσωρεύετε πλούτο, να κατακλέβετε ασθενείς και κράτος, να "ξαναγράφετε" τα βιβλία της ιατρικής. Τώρα που πλακώσανε οι ισχνές αγελάδες άρχισαν και τα βιολιά.

Για να το κλείσουμε λοιπόν:
Αλληλοπυροβοληθείτε όσο θέλετε - δε με χαλάει καθόλου.
Αν γνωρίζω ότι κάτι λέγεται ψευδώς θα το αντικρούσω.
Αν δεν γνωρίζω κάτι (όπως παραπάνω) απλά θα δηλώσω άγνοια.
Αν όμως ξέρω κάτι με απόλυτη σιγουριά θα συνεχίσω να σας τα χώνω.

ΥΓ Ο Τσούνος είχε ήδη την τιμητική του στο πρόσφατο φωτο-άλμπουμ, για το δε διευθυντή του Κεντρικού (έτσι το λέγαμε εμείς) ετοιμάζεται αφιέρωμα.
Και οι δύο όμως παίζουν σε πολλά ταμπλώ και αυτό το ξέρετε, στρουμφάκια μου, πολύ καλά!

miza vigilante είπε...

Δεν διέφυγε της προσοχής μου ότι τα τρία σχόλια εναντίον του θυμωμένου Ολλανδού επαναλήφθηκαν και πάλι συγκεντρωμένα σε ένα σχόλιο.

Το ζύγισα αρκετά και αποφάσισα να μην το διαγράψω. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι συνομωτώ εναντίον του!!!
Αν πάλι το διέγραφα θα συνομωτούσα εναντίον των κατηγόρων του!!!
Με άλλα λόγια όπως και να το πας δεν πρόκειται να διακιωθείς.
Απλά θα ήθελα να σημειώσω ότι spamming(γιατί αυτό ακριβώς έγινε στην περίπτωση αυτή) δεν θα δεχθώ στο μέλλον.

PANAGIOTIS είπε...

Vigillante αλήθεια πώς προέκυψε το ψευδώνυμο αυτό θέλεις λίγο να αναφερθείς ? Κάτι σαν το ΖΟΡΡΟ ας πούμε ? και κάτι ακόμα , σύμπτωση ότι η δεκαετιών όπως διατείνεσαι σιωπή σου λύθηκε αρχές του έτους ? Την ώρα πλέον που καταρρέει ούτως ή άλλως ένα βρώμικο αναμφίβολα σύστημα λόγω των νέων δεδομένων σε οικονομικό επίπεδο.Θέλεις λίγο να διευκρινίσεις τα "κίνητρα" σου για την ηλεκτρονική πλέον εμπλοκή σου ως πρωταγωνιστής των "αποκαλύψεων"?
Λίγο κινεί υποψίες η χρονική περίοδος που αποφάσισες να τα βγάλεις στη φόρα , και επέτρεψε μας να μην είναι τόσο καλοδεχούμενες οι αγνές σου προθέσεις.Γιατί τώρα ?(και μην ισχυριστείς σε παρακαλώ το ότι "δεν πήαινε άλλο η κατάσταση" έτσι ?) Κάτι ακόμα γιατί αναφέρεσαι με ψευδώνυμα και δεν βάζεις ανοιχτά ονόματα και καταστάσεις να καταλαβαίνουμε όλοι τι γίνεται κι όχι μόνο εσείς οι παλιοί του χώρου ? Το βρίσκεις χρήσιμο ?και αν ΝΑΙ πιστεύεις ότι κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς αν ρίξεις τα υπονοούμενα και περάσεις σε απλό ξεκάθαρο λόγο ? και τρίτο τελευταίο πιστεύεις ακόμα ότι μετά τόσο καιρό πραμένει ακόμα όπως λες : Ένα ευχάριστο (ελπίζουμε) παιχνίδι ή τουλάχιστον βάλτο σε ψηφοφορία ... Δεν κουράστηκες από τις μακροσκελείς περιγραφές ?? Ευχαριστώ που θα διευκρινήσεις.

Ανώνυμος είπε...

"Θυμωμένος" όπως λέμε "ιπτάμενος" Ολλανδός, "δύσκολο" άτομο. Πολύ γλυκούλης και ακριβοδίκαιος είσαι. Όσο για το επιστημονικό έργο, το ραντάρ σου έχει βεληνεκές μέχρι τη ... Νότιο Αφρική για άλλους, παθαίνει εμπλοκή με τον Χοντρ-Ακη! Το jamming σε πολλές περιπτώσεις είναι λόγω ...εγγύτητας!

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά την περί τα οικονομικά συμπεριφορά και την ηθική του εν λόγω κολοσσού, ένα θα πώ: εξανάγκασε αντιπρόσωπο μικροεταιρείας υλικών να τον στείλει στην Αμερική business class μετά συζύγου. Καμάρωνε σαν γύφτικο σκεπάρνι και ο φουκαράς που πλήρωνε τα γαμησιάτικα φαλίρισε μετά από ένα δίμηνο!

VAGELAS είπε...

1.Ο καθηγητής PANAGIOTIS ζητάει απαντήσεις Ειρήνη! Αυτό και αν είναι θράσος!!!
2.Ο Ευστάθιος Κολιάτσος (συγγενής σου υποθέτω) ήταν ήρωας του 21 και προς τιμήν του δόθηκε το όνομα στην πλατεία Κολιάτσου η οποία μετονομάστηκε σε πλατεία Αυστραλίας.
3.Τον Χοντρ-Άκη τον γνωρίζεις αρκετά καλά για να λές απλά ότι είναι δύσκολo άτομο.....απλά άλλαξαν οι ισορροπίες.
4.Θα σε πείραζε να μιλούσαμε με ονοματεπώνυμα συμπεριλαμβανομένου και του δικού σου? Εσύ γνωρίζω ότι δεν έχεις να χάσεις τίποτε αφού είσαι μεροδούλι μεροφάι.Αντίθετα κάποια κοπρόσκυλα ίσως πάθουν κολόρευση αν διαβάζουν τις ιστορίες τους με ονοματεπώνυμο.Λές να τολμήσουν να κάνουν μυνήσεις για συκοφαντική δυσφήμηση?Ας τολμήσουν!!!
5.Γνωρίζω την ταυτότητά σου 100% και ο μόνος λόγος που δεν θα το φανερώσω είναι ότι είσαι θυμωμένο πλήν τίμιο άτομο.Δεν τρέχει και τίποτε να το φανερώσω αλλά έτσι έχει μεγαλύτερο σασπένς.
FILIA TZOYTZOYKA

Ανώνυμος είπε...

Who are you? D-Day -1
Και να ήθελα να αγιάσω, δεν μ’αφήνεις, κάτι σε τρώει…
Σου εξήγησα ότι:
1. Η αποκάλυψη του ονόματός σου δεν ήταν αυτοσκοπός. Η απαξίωση του εκτρώματός σου ήταν…
2. Το profiling δεν καταλήγει σε όνομα. Οι πληροφορίες που προκύπτουν εξ’αυτού συνήθως καταλήγουν …
3. Το όνομα για πολλούς δεν σημαίνει κάτι. Η θέση / ιδιότητα / πρότερος βίος ενός αυτόκλητου αρχάγγελου της κάθαρσης σημαίνουν τα πάντα…
Σε αντίθεση με ότι (θεωρούσες ότι) πίστευα στην πορεία κατέληξα ότι ΔΕΝ είσαι:
1. γυναίκα (χρωματοσομικά /φαινοτυπικά τουλάχιστον)…
2. δημόσιος υπάλληλος (παραείσαι δραστήριος και έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο)
3. τρίτης ηλικίας (είσαι γκατζετάκιας)
4. καρδιολόγος (χωρίς επεξήγηση)
5. μόνος (teamwork)
6. μανιοκαταθλιπτικός (βέβαια έχεις και alter ego)
Ειρωνεύτηκες το mail μου αλλά υποτίμησες τις δυνατότητές του. Πολλές πληροφορίες (ευχαριστώ) συγκλίνουν και «δείχνουν» ένα πρόσωπο που πληρεί πλήρως τις προδιαγραφές:
Περιγράφουν έναν μεσήλικα, μετρίου …δέματος, μελαμψό, μάλλον δύσμορφο με δυσανάλογα μεγάλο κεφάλι (υποκειμενικό και φαινομενικά άσχετο, αλλά τα συμπλέγματα δεν είναι συνήθως τυχαία).
Ενασχόληση: «αγγιστράς» και «γλάστρα» σε επισκέψεις αποτυχημένου (by any standards) καρδιοχειρουργού (μπρρρ…) ιδιωτικού κέντρου. Το αφεντικό του βλέπει τα πρώτα βιολιά να έρχονται και να παρέρχονται ενώ αναμένει την δικαίωση… Το περίεργο είναι ότι ο «μικρός» - σχεδόν πενηντάρης πια- είναι εκπαιδευθείς στην αλλοδαπή και μάλιστα στο βρετανικό σύστημα (η κοινοπολιτεία περιλαμβάνεται). Με χαρτιά (credentials), γνώση της γλώσσας και της κουλτούρας (η ΥΕΝΕΔ δεν έπαιζε fawlty towers). Έτσι εξηγούνται πολλά…
Συνεπικουρείται από co-author καρδιολόγο με εξίσου ισχυρά συμπλέγματα και πενιχρή αναγνώριση…
Το συγκριτικό πλεονέκτημα του πρώτου έναντι του δευτέρου, το χαμηλότερο προφίλ (εξ ου και η δυσκολία ταυτοποίησης)
Και θα μπορούσα να συνεχίσω, αλλά πιστεύω ότι έπιασες το υπονοούμενο…
Σου έδειξα και παλιότερα την μόνη έντιμη έξοδο αλλά ήσουν πολύ αλαζόνας ή άφρων για να την ακολουθήσεις. Η όποια παράπλευρη απώλεια ήταν δική σου και όχι δική μου ευθύνη. Δεν έχεις ιδέα για το τι προτίθεμαι να κάνω την D-Day και μην βιαστείς να
ρίξεις ονόματα για να χαθείς ανάμεσά τους. Το ματ είναι αναπόφευκτο, αναλογίσου μόνο τις συνέπειες.
Άντε για να τελειώνουμε επιτέλους…
Good night and good luck!
mvp

Ανώνυμος είπε...

εγώ γιατί προσπαθώ αφού δεν καταλαβαίνω?

Ανώνυμος είπε...

miza επιμένεις να περιγράφεις τα δεδομένα που έχεις με έναν τρόπο ώστε να γίνονται αντιληπτά μόνο από την "παρέα" όσων ήδη γνωρίζουν.Αλήθεια θεωρείς τελείο περιττό να γνωστοποιήσεις ίσως και να απομυθοποιήσεις τις μεγάλες "μούρες" του χώρου στους νεότερους?Δεν ξέρω τι να πιστέψω για σένα.Εμπαθής με πρόσωπα δηλώνεις πως δεν είσαι.ποιο το πρόβλημα τότε?υπάρχουν και παιδιά που θα ήθελαν να γνωρίζουν για τους διευθυντές των τμημάτων που θα πάνε για ειδικότητα . Είναι κακό αυτό ? ή είναι τόσο γνωστά νομίζεις σε κάποιους που δεν ασχολούνται με αυτά τα παρασκήνια?Εκτός πάλι αν απλά θέλεις να παίζεις με αυτούς των παρασκηνίων γαργαλώντας τους την μύτη με τα quiz σου μέχρι να κάνουν "α-ψού".Τι να πω περιμένω να μην με απογοητεύσεις.

Ανώνυμος είπε...

Για τους αναγνώστες του μπλογκ:

Ονομάζομαι Στάθης Αμπαζίδης, είμαι χειρουργός καρδιάς και θώρακα και εργάζομαι ως συνεργάτης ιατρός στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης.

Δεν είμαι (όπως φωτογραφίζομαι) ο συγγραφέας του παρόντος μπλογκ και εκτός από τακτικός αναγνώστης (και ευκαιριακός σχολιαστής) του δεν έχω καμμία άλλη άμεση ή έμμεση σχέση με αυτό.

Το προσωπικό μου τηλέφωνο είναι 6972994920 και η προσωπική μου ηλεκτρονική διεύθυνση είναι lovetheweather@hotmail.com

Ε Αμπαζίδης
MD, AMC, FRACS (Cardioth), Dipl. Clin Epi & Bio

Ανώνυμος είπε...

Και επειδή η αδικία ενοχλεί, για τον επονομαζόμενο mvp (αλλά και για όλους τους αναγνώστες που ενδιαφέρονται για ένα επιπλέον σχόλιο):

Τα 'αγγιστράς' και 'γλάστρα' ειλικρινά δεν με ενοχλούν.
Η επαγγελματική - κοινωνική - βαθμολογική - οικονομική πορεία του καθένα από εμάς είναι δική του επιλογή και απόφαση.
Το πόσο 'πετυχημένος' είναι κάποιος, είναι άμεση συνάρτηση του συστήματος αξιολόγησης το οποίο αυτός επιλέγει να εφαρμόσει στη ζωή του. Συνεπώς η επιχειρούμενη απαξίωση με τα παραπάνω σχόλια θα βρει ευήκοους και συναινετικούς ακροατές μεταξύ των ομοίων σου - καλή διασκέδαση!

Χαίρομαι που αναφέρεις (για τους δικούς σου λόγους φυσικά), ότι έχω κάποια χαρτιά (credentials). Τουλάχιστον είμαι qualified γλάστρα.

Ο επονομαζόμενος co-author είναι ικανός συνάδελφος και καλός φίλος χωρίς καμμία άμεση εργασιακή - επαγγελματική - οικονομική εξάρτηση. Γνωρίζω ότι στο δικό σας κόσμο των υπολογισμένων κινήσεων και υστερόβουλων φιλιών αυτή η έννοια δεν υπάρχει. Εσείς χάνετε. Οι δικές μου φιλίες χτίζονται σε άλλες βάσεις, οι δε συνεργασίες μου δεν ζέχνουν. Την εποχή της υπέρτατης ευδαιμονίας (των άλλων) και της αυτονόητης διαπλοκής λίγο έλειψε να σπάσω τον καρπό αιμοδυναμιστή που αποπειράθηκε να κάνει το ‘αυτονόητο’: να μου δώσει το 500ευρω για ασθενή που του είχα παραπέμψει. Ένα από τα πάμπολλα δείγματα της δικής μου γραφής στο χώρο, στα πλαίσια επιλογών ζωής και "επιτυχίας" που προανέφερα.

Αφεντικό δεν έχω - έχω συνεργάτες και φίλους. Μια ακόμη έννοια που στα δικά σας συστήματα αξιολόγησης δεν ευδοκιμεί.

Μεσήλικας ναί, μετρίου δέματος... με κολακεύεις - έχω παχύνει τελευταία, μελαψός σίγουρα. Αλλά ρε συ φίλε μου, 'δύσμορφος' με 'δυσανάλογα μεγάλο κεφάλι?'. Αυτό ΠΟΝΕΣΕ! Ρώτησα τη γυναίκα μου σήμερα το πρωί και η απάντησή της μόνο εν μέρει με καθησύχασε: 'έλα μωρέ κεφάλα, τι δύσμορφος και χαζομάρες!'.

Αυτά τα πολλά από κάποιον που μπήκε στο ΑΠΘ με υποτροφία, τελείωσε με άριστα, επένδυσε 15 χρόνια της ζωής του για να μάθει κάποια πράγματα σε Αυστραλία και Αγγλία, έχει τα 'χαρτιά' του, διετέλεσε λέκτορας σε κάποιο δευτεροκλασάτο πανεπιστήμιο της αλλοδαπής, επέστρεψε στην πατρίδα, παντρεύτηκε τη γυναίκα που αγάπησε, έκανε τα δυο παιδιά του, γηροκομεί τους γονείς του, βγάζει το ψωμί του ντυμένος γλάστρα, δεν μπαίνει σε άλλα παιχνίδια και, για κάποιο λόγο (ίσως το ότι μιλάει πολύ ανοιχτά και καυτηριάζει) επελέγη ως ο επόμενος στόχος του mvp και των συμ(κακο)βούλων του.

Είπα τα δικά μου. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ αυτό το μπλογκ κι ας μην τα καταλαβαίνω όλα (βλέπεις έχασα πολλά χρόνια ψευτοσπουδάζοντας ενώ εσείς εδώ 'ειδικευόσασταν'). Αναρωτιέμαι κ. mvp αν θα έχεις και συ την ίδια παρρησία να βγεις και να αποκαλύψεις τα στοιχεία σου στον άνθρωπο που εσφαλμένα (δεν μπορώ να είμαι βέβαιος για το κακόβουλα) κατηγόρησες.

Πληγωμένος,

Ο δύσμορφος κεφάλας

Ανώνυμος είπε...

Ρε miza vigilante πετυχημένες οι αναφορές σου ως τώρα αλλά δε βλέπω κανένα σχόλιο και για κανένα Cayennάτο καθετηριαστή στη χλίδα. Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος για τη σιγή ασυρμάτου?

Ανώνυμος είπε...

Με το ένα και με το άλλο έχουμε αγνοήσει την τριπλέτα που είχε την τιμητική της στο άρθρο αυτό. Τι κάνουν τα καλόπαιδα αυτά στις μέρες μας?

miza vigilante είπε...

Αγαπητοί αναγνώστες,

Ο κ. Σ. Αμπαζίδης

1 Όντως δεν έχει καμμία απολύτως (άμεση ή έμμεση) σχέση με το παρόν blog

2 Όντως είναι καρδιοχειρουργός που εργάζεται στο Διαβαλκανικό.

3 Δεν γνωρίζω εαν είναι κάτοχος των διαπιστυτευτηρίων που ποαραθέτει, αυτό όμως είναι πέρα και έξω από το σκοπό του συγκεκριμένου σχολίου.

Τη συγγνώμη μου στον κ. Αμπαζίδη.

Ανώνυμος είπε...

Άνοιγμα στην Αγία Κλινική ο Αλιβιζ. Τι κυοφορείται?

Ανώνυμος είπε...

Ξανασηκώθηκε το γα….μένο.

Συγχαρητήρια στον Στεντιάνο που εκπροσωπεί την Ελλάδα και την Ευρώπη στο Παγκόσμιο
Επεμβατικό προσκήνιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν αμφιβάλω ότι ο γερμανός γαμιάς είναι ο καλύτερος ΚΧ της χλίδας με αναμφίβολα
τεράστια εμπειρία σε βαριά περιστατικά. Ποιος άλλος? Όμως, ο άλλος ΚΧ από τα
κακοτράχαλα με τον όνομαν και πράμαν παίζει την μπάλα γιατί θέλει ν’ αλλάξει ταίρι.
Πάντως από μίζες και νταβατζιλίκια της πουτάνας το κάγκελο γίνεται στη χλίδα, με
πανταχού παρούσα την χοντροχουρμαδιά…..

Ανώνυμος είπε...

Προς Στάθη, Ενταύθα:
Ρε φίλε (δεν σε αποκαλώ συνάδελφο, γιατί αν είσαι κατά πως λένε ο ... ακατανόμαστος, θυμώνεις και χρειάζομαι τους καρπούς μου)ενδιαφέροντα αυτά που με παρρησία παραδέχεσαι στην μακροσκελή διάψευσή σου (ότι είσαι ένας αυτοδημιούργητος / αξιέπαινος ήρωας της ζωής), με μια παρατήρηση: διαβάζοντάς τα, είχα την αίσθηση (για να μην πω βεβαιότητα) ότι διάβαζα ανάρτηση του blog. Αν βέβαια έχεις το background που λες, ποιός μπορεί να σε ψέξει κι αν είσαι ο ακατανόμαστος;
Μου εκανες άριστη εντύπωση! Κράτησα το κινητό σου, με την άδειά σου. Πού είπαμε χειρουργείς; Και με ποιόν;
Θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργαστώ με μια ομάδα που να ξεφεύγει απο τα εμετικά στανταρντ που περιγράφονται στο blog!

Ανώνυμος είπε...

Ε Ε Ε ερχεται ο Αλιβιζάτος!
Αχ ρε Σαλονικα μερες δόξας που σε περιμένουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως και χωρίς να θέλω να υπερασπιστώ τη χλίδα στο ελάχιστο, δε νομίζω ότι τα άλλα μαγαζιά διαφέρουν σε τίποτε. Παντού μίζα και νταβατζιλίκι στο φουλ.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στον ερωτώντα τον Στάθη Απαζίδη (καμία συγγένεια αλήθεια πέραν της πνευματικής με την χοντρο-χουρμαδιά;). Ανήκει σε τρανταχτή ομάδα ΚΧ, με αρχηγό τον ετεροπροσδιοριζόμενο ως Γερμανό Γαμιά (κρίνοντας από το επίπεδό του μάλλον κολακεύεται από τον χαρακτηρισμό). O οποίος ειδικεύεται στην σαβουρογαμία, γιατί από χρόνο διαθέτει άφθονο επίσης. Πυροβολεί ότι κινείται αλλά στους δεσμούς του έχει... επαγγελματικά κριτήρια: έμεινε στην ιστορία όταν διατηρούσε σχέση με καρδιολόγα της πόλης (που τυχαία;;;; αναφέρθηκε στις πρώτες δημοσιεύσεις ) για την οποία δήλωνε με καμάρι: «την γαμάω για να μου στέλνει αρρώστους».
Αν τέτοιο είναι το ποιόν του αρχηγού, φανταστείτε το ποιόν του βοηθού! Ο Αυστραλός Ξανθόπουλος της ΚΧ είναι πιο ύπουλος απ΄ότι θέλει να δείχνει!
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

Ανώνυμος είπε...

είμαι ο συνεταίρος του παθόντος (φαλιρίσαντος εξαιτίας του Χοντρο - Χουρμούζη). Τα γαμισιάτικα που ανφέρθηκαν ήταν 13000 για 5 ημέρες ταξίδι. Και ο Τσοχατζόπουλος λιγότερο απαιτηιτικός ήταν! Ακόμα μαλώνουμε. Από τον θεό να τό βρει ο αχόρταγος

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ vigilante,
Όπως βλέπεις οι εχθροί σου σε κέρδισαν κατά κράτος. Το μπλογκ σου κατάντησε χώρος για μαλλιοτραβήγματα και ξεκατινιάσματα.
Αποφάσισε τι θα κάνεις. Γράφε μόνο χωρίς χώρο για σχόλια, έλεγχε τα σχόλια πριν βγουν ή ακόμη καλύτερα κόφτο το παραμύθι πια γιατί κατάντησε Φώσκολος εδώ μέσα!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάλι γιατί βγάζω γούστα με όλα αυτά? Μήπως είμαι άρρωστος?

Ανώνυμος είπε...

vigilante, αφού όπως μας λες η ψηφοφορία για τους Θεσσαλονικείς χειρουργούς ήταν διαβλητή γιατί δεν την σβήνεις?
Αν πάλι θέλεις να γίνεται κουβέντα γιατί δεν βάζεις τα σωστά αποτελέσματα?

Ανώνυμος είπε...

Αφιερωμένο στον Αυστραλό, με πραγματικά καλή πρόθεση και για να ελαφρύνω την ατμόσφαιρα (διέκρινα μια τάση αυτοσαρκασμού στην απάντηση - μανιφέστο που εξέδωσε)

Αντρας, γυναίκα και παιδί μπαίνουν στο παγωτατζίδικο.
ΑΥΤΟΣ -εγώ θέλω ένα παγωτό με σοκολάτα
ΑΥΤΗ -εγώ ένα με βανίλια
ΑΥΤΟΣ, ρίχνοντας μια φάπα στον μικρό
-εσύ τι θα πάρεις, ρε κεφάλα;
Η πονετικιά πωλήτρια
-καλέ, γιατί το χτυπάτε το παιδί;; και το λέτε και κεφάλα;;
ΑΥΤΟΣ -κυρά μου, ένας άντρας στη ζωή θέλει τρία πράματα. Το πρώτο: μία αυτοκινηταρα. Τη βλέπεις αυτή την αυτοκινητάρα έξω; Δικιά μου είναι.
Το δεύτερο πράμα: μια σπιταρόνα. Την βλέπεις εκείνη την άσπρη σπιταρόνα
απάνω στο λόφο; Δικιά μου είναι.
Και το τρίτο πράμα που θέλει ένας
άντρας στη ζωή του :ένα σφιχτό μουνάκι. Και το είχα κι αυτό...μέχρι που μας
προέκυψε ο κεφάλας!

iatroulis είπε...

Χωρίς αμφιβολία, η επίσημη εκπαίδευση στον τομέα του καθενός μας είναι όχι απλά θεμελιώδης, αλλά και ουσιαστική (εκτός αν είσαι "δώρο θεού" ή αγγίζον τη γελιότητα καυχώμενος πως είσαι αυτοδίδακτος και άρα πρώτος μάγκας!). Ο μηχανισμός ελέγχου των παραπάνω είναι απαραίτητος, αλλά δυστυχώς στη χώρα μας είναι ανύπαρκτος, ή όπου υπάρχει είναι εξορισμού κατευθυνόμενος για ίδιον όφελος (βοηθάει πολύ να έχεις το κατάλληλο επίθετο!).
Από εκεί και πέρα, οι ακαδημαϊκές αναζητήσεις, είτε με τη μορφή εργασιών, είτε διατριβής, είτε έρευνας είναι σίγουρα καλοδεχούμενες και προσθέτουν. Δικαιούται όποιος διαθέτει τέτοια προσόντα να είναι (πιθανά)υπερήφανος και να τα διαφημίσει.
Το προφίλ του "επιστήμονα", όμως, δεν φθουράει ιδιαίτερα αν δεν πέσει καύσιμο στη μηχανή (κυριολεκτικά). Αν δεν είσαι ανταγωνιστικός στην αγορά δηλαδή. Για να μπεις στο χάρτη των καλών συνεργατών. Κι αυτό είναι εξορισμού ανήθικο, γιατί δεν εξαργυρώνεται σε σχέση αμοιβαίου σεβασμού με το συνάδελφο, αλλά με τζίρο στο τέλος του μήνα!
Έτσι, μοιραία, τείνει κανείς να ξεφτιλιστεί (για να μη πω ξεβρακωθεί) αν χρειαστεί, προκειμένου να εξασφαλίσει τη συνεργασία κάποιου καλόπαιδου ή για να μη διακυνδινεύσει τη διακοπή της.
Πάντως πρέπει να ομολογήσουμε ότι θέλει τρελά κότσια να ξεφτιλιστείς, μιλώντας με κάποιον συνάδελφο σε τόσο εμπορικό επίπεδο (+200 ευρώπουλα, +20% επιστροφή, προσθήκη ονόματος σε εργασίες "εμβέλειας" κτλ κτλ), μόλις ολοκλήρωσες τη διαφήμηση της εκπαίδευσης και των διαπιστευτηρίων σου (ή λίγους μήνες μετά). Καταλήγεις, δηλαδή, στην ουσία της υπόθεσης... "με πόσα θα ήσουν ικανοποιημένος;"
Όχι τίποτα, αλλά για να πέσουν μερικές μύτες στους διαδρόμους των συνεδρίων και των ευαγών ίδρυμάτων!

Ανώνυμος είπε...

είμαι περίεργος να δω την ημερομηνία ΛΗΞΗΣ αυτού του blog ... Τι λέτε το παίζουμε σε στοίχημα ?μετά την εξεταστική του καλοκαιριού ούτε φοιτητές δεν θα ασχολούνται έτσι κουτσομπόλης που κατάντησες mizouli κι εκείνο πια το...vigillante ε ?που το φαντάστηκες ρε παπαρόμαγκα ? όχι τίποτα άλλο έπαιζε και 2 επεισόδια του batman αυτην την περίοδο στην TV και σε φανταζόμουν με άσπρη (βέβαια) μπέρτα να αλλωνίζεις ιπτάμενος τον ουρανό της πόλης. ΕΥΓΕ ! Πάντα τέτοια blog !!! Ενώ στην αρχή σε υποστήριζα που τους αποκαλύπτεις μετά έγινες ένας γραφικός κουτσομπόλης που αρέσκεται στην παπαροφιλολογία . Αληθεια τι γίνονται οι και καλά "εκκρεμούσες" υποθέσεις σου στο ΣΔΟΕ χαχαχα! Ούτως ή άλλως είτε συνεχίσεις , είτε όχι θα βλέπεις λίγο λίγο ο κύριος ΛΟΓΟΣ επισκεψιμότητας στο blog σου να είναι η στήλη των ΣΧΟΛΙΩΝ πλέον παρά η ΑΝΑΡΤΗΣΗ σου αυτή καθεαυτή... ΛΑΘΟΣ ??? παρέκκλινες από το στόχο σου ... είσαικαταδικασμένος να εκτοχιαστείς. Περαστικά σου!Κι η απόδειξη των γραφομενων μου είναι ο επικείμενος σχολιασμός σου για να μας "αποστομώσεις" ως άλλος ήρωας... θυμίζω πως "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΟΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟΣ"

Ανώνυμος είπε...

Ιατρούλη έγραψες πάλι!

Χωίς πλάκα όμως, αυτά που λέει είναι καλώς ειπωμένα!

Ανώνυμος είπε...

το χρήμα πολλοί εμίσησαν τη δόξα ουδείς ε miza ?

Ανώνυμος είπε...

Πούναι ο μίζας οεο πούναι ο μίζας

Ανώνυμος είπε...

Προς υπεράσπιση του vigilante
Η ανάρτηση αυτή που υποτίθεται ότι σχολιάζουμε όλοι εμείς δεν νομίζω ότι είναι κουτσομπολιό
Δεν φαίνεται να πολυασχολείται φανερά τουλάχιστον με τα σχόλια μας και τα κουτσομπολιά

Στο κατηγορώ μου εναντίον του
Άφησε ανθρώπους να διασυρθούν επώνυμα. Οι διαψεύσεις και τα σχετικά δεν ισοφαρίζουν τη ζημιά.
Ακόμη να μας ενημερώσει για την ταμπακιέρα (ΣΔΟΕ).

Ανώνυμος είπε...

+1 για τον iatrouli

Ανώνυμος είπε...

52 σχολια ισαμε τωρα και λιγοτερα απο 10 με καποιο νοημα και μηνυμα...

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα σταματήσετε επιτέλους να αλληλοξεφτιλίζεστε μαλάκες καρδιολόγοι και καρδιοχειρουργοί? Καταλάβετέ το επιτέλους ότι οι εποχές αλλάζουν! Ο υγιής ανταγωνισμός θα περάσει σε επίπεδα ιατρικών ομάδων - κλινικών. Οι μίζες θα εξαφανιστούν αναπόφευκτα γιατί σε λίγο παντού θα καραδοκεί το ΣΔΟΕ. Αφήστε τις μίζες και τις πουστιές σας, δουλέψτε σκληρά για να ζείτε και προσπαθήστε σιγά σιγά να μοιάσετε λίγο και σε ευρωπαίους συναδέλφους σας που τα ακούν αυτά και τους πέφτουν τα μαλλιά. Αντί για μίζες από τα υλικά ζητείστε πραγματικά εκπαιδευτικά συνέδρια από σοβαρές εταιρείες για να γίνεστε καλύτεροι γιατροί. Πότε επιτέλους θα γεμίσει η χοντρή κοιλιά σας? Με πόσα χρήματα είστε ικανοποιημένοι επιτέλους? Ήμαρτον. Ξεφτίλες!!!

Ανώνυμος είπε...

Κάτι που χρήζει ιδιαίτερηςμελέτης (πλην της εύλογης προσπάθειας παραπλάνησης)είναι η τραβεστί παρουσία του στο blog. Οι αναφορές στις πόρνες, τους νταβατζήδες,τους τραβεστί, τις κραγμένες, τους μικροτσούτσουνους και τους τσουρόμαγκες δείχνουν μεγάλη οικειότητα στο ανάλογο περιβάλλον που κινείται(δεν μπορείς να αγνοήσεις βέβαια και τον σαβουρογαμιά/serial killer κατάτα λοιπά συνεργάτη του).
Και επειδή ρε κωλόπαιδο μια ζωή το βούλωνες και κατάπινες την γλώσσα σου θα έπρεπε κάποιοι να πληρώσουν γι αυτό?
Που είναι οι μέρες της "δόξας" σου, ο τσαμπουκάς εκ του ασφαλούς ρε ανώμαλε κατάπτυστε, που έπαιξες και διασκέδασες με την επαγγελματική, προσωπική και οικογενειακή ζωή τόσου κόσμου? Και τολμάς τώρα και ζητάς οίκτο ρε Ξανθόπουλε (mvp) και αποποιείσαι πάλι κάθε ευθύνης και συμμετοχής σου στο έκτρωμα που δημιούργησες?

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ταραγμένος εμφανίζεται στη διάψευση ο miza. Αυτός που άλλοτε πρόσεχε τα ορθογραφικά λάθη, τα κόμματα και τις τελείες και διόρθωνε ειρωνικά τους άλλους, σε τρεις σειρές κείμενο έχει κάνει δυο δυσλεκτικούς αναγραμματισμούς και υπερσυλλαβισμούς. Η ενοχή του ολοφάνερη (εξ άλλου πλήρως διασταυρωμένη). Δεν περιμέναμε κι όλας να βγεί να ομολογήσει. Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες συμπεριφορές. Ο τρόπος βέβαιαδιάψευσης δόκιμος (παρουσιαζόμαστε εύθικτοι και τάχα βγαίνουμε μπροστά), νομίζει ότι ξεχάστηκε, δείχνει και προς Αλέξιο.
Ο αποκαλυπτόμενος από τον mvp διαθέτει την πλήρη κλινική εικόνα της παθολογίας του μυαλού του μπλοκάρχη. Το στυλ του γραψίματος στη διάψευση/αυτοπαρουσίαση πράγματι ολόιδιο με αυτό των αναρτήσεων (όπως παρατηρεί και άλλος συνάδελφος). Ο κατ'επιλογήν αυτοσαρκασμός όταν βρίσκεται στα down του (ίσως δεν είναι μανιοκαταθλιπτικός με βούλα - όπως ο συνεργαζόμενος - αλλά εύκολα αγγίζει κάποιος αυτά τα όρια όταν συνειδητοποιεί τη ζωή του)είναι απόλυτα συμβατός. Το χαμηλό (αναγκαστικά) profile του (δεν τον παίρνει και για τίποτα περισσότερο) τον ωθεί σε μασκοφόρα εκδίκηση.

Ανώνυμος είπε...

Στα μπλε φωτάκια είναι κι ένας ΚΧ σύνδεσμος του αυστραλού, ποντιακή κότα, αν κρίνω από το όνομα (Κοτίδης?) κολητός κάποιου δοσμένου παλιότερα, που γράφει και για τα Hippokrateia fora. Έ ρε γυρίσματα που 'χει η ζωή ....

Ανώνυμος είπε...

Πλήρης εκτροχιασμός

Ανώνυμος είπε...

και έτσι έζησαν αυτοι καλα και εμεις ακομα καλυτερα

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο Ξανθόπουλος πάτησε άσχημα και πολλούς κάλους

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδάκια όλα καλά και αλληλοφαγωθείτε. Τους πόντιους μοναχά να μην τους πιάνετε στα στοματάκια σας. 'Εχουμε και κάποια όρια, λέωωωω

Ανώνυμος είπε...

Σκυλάς που έφυγε από τη νυχτερινή του δουλειά, ντύθηκε λίγο καλύτερα, δε βελτίωσε καθόλου τους τρόπους του (αν του δώσεις ποτέ χειραψία πιάσε το αριστερό χέρι - το δεξί ξύνει μόνιμα τα καρύδια του).......
Πράγματι, πολύ ήθος και καθωσπρεπισμός στο στυλ γραφής σου. Κατά τ'άλλα ενοχλούμαστε όταν παρόμοια σχόλια αφορούν άλλους. Είστε τιποτένια σκουλήκια χωρίς καθόλου ανδρισμό πάνω σας. Ήρθε όμως η ώρα σας.

miza vigilante είπε...

Με όλη την ειλικρίνεια που μπορεί να με διακρίνει, πιστεύω ακράδαντα ότι δεν τον αδίκησα καθόλου!
Αν τον γνωρίζεις δεν θα έπρεπε να αναρωτιέσαι. Αν πάλι σου είναι άγνωστος ρώτησε να μάθεις - είναι ευρέως "καταξιωμένος". Κάποια emails που ήρθαν σχολίαζαν ότι του είχα σούρει λίγα.
Όσον αφορά τους "άλλους" αυτά που άδικα τους σούρθηκαν ήταν αισχρές προσωπικές επιθέσεις. Αν προσπαθείς να ενργοποιήσεις το μηχανισμό ενοχής μέσα μου, ξοδεύεις άδικα το χρόνο σου. Ήδη αισθάνομαι άσχημα για αυτούς τους ανθρώπους που "πλήρωσαν" τη μανία "θιγμένων" αντιπάλων.

Ήθος και καθωσπρεπισμός δεν ήταν ποτέ ταυτόσημες έννοιες στα δικά μου βιβλία. Τον καθωσπρεπισμό σας τον χαρίζω, είναι ένα από τα δικά σας "χαρίσματα". Τώρα όσον αφορά το ήθος, αυτό είναι μια μεγάλη συζήτηση. Ακόμη κι ένα τιποτένιο σκουλήκι έχει την άποψή του και αν έρθει ποτέ η ώρα θα σου την πει!
Απλά θυμήσου ότι κανένας μα κανένας δεν αναφέρθηκε σ΄αυτό το blog απλά και μόνο γιατί πήρε κάποιο μαύρο χρήμα - όλοι τους είναι ένοχοι για χειρότερα ατοπήματα.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους αναγνωστες του Blog και προς αποκατασταση της...ορθογραφιας

Ονομαζομαι Κωνσταντινος Κωτιδης και ειμαι χειρουργος καρδιας- θωρακα στην κλινικη Euromedica Κυανους Σταυρος στη Θεσσαλονικη.
Για οτι με αφορα στο παραπανω σχολιο εχω να δηλωσω οτι
- δεν εχω καμμια σχεση με το Blog η την(τον) συγγραφεα του
- ο ως ανω "φωτογραφιζομενος" ως συγγραφεας του Blog ειναι παιδικος μου φιλος
-ειμαι -αν μη τι αλλο- υπερηφανος για την ποντιακη μου καταγωγη.

Ευχαριστω για τη φιλοξενια

Κωνσταντινος Ν. Κωτιδης
MBChB MD(Leic) MRCS(Glas)

Ανώνυμος είπε...

Ο τριτος που αναφερεις,ειναι καθαρμα .Με πολυ κακο χαρακτηρα,οπως τα λες ειναι.ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΘΕΛΕΙ,ΜΕ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΗ.
Ατιμος-αδικος-ασχετος.
ΕΝΑ ΒΟΔΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΝΟΜΙΚΑ-ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

miza vigilante είπε...

Είναι βόδι

Είναι κάθαρμα

Νομίζω ότι το ξύλο είναι θέμα χρόνου

Ανώνυμος είπε...

Ειμαι αυτος που σου εγραψα 23 Νοεμβριου για τον τριτο,τον αξυριστο νταηφωνο.Τον εχω στο κεφαλι μου.Ακομα και ηρεμα να του μιλησεις,αυτος στεκεται με την μουτρακλα του κατεβασμενη και απαντα με ωχαδερφισμο και αλητοειρωνια.Τον ''κυνηγαει'' ενας στρουμπουλος γιος μεγαλογιατρου.Του γνωρισε την ''Θεμιδα''.Αν καταφερει ο στρουμπουλ και τον τσακισει,θα ακολουθησουν εορτασμοι.ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ,ΜΕ ΓΥΦΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.